ZIKZAK WEBLOG: Daum, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin incelenmesini istemiş



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Daum, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin incelenmesini istemiş

Dahi olduğu iddia edilen Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin incelenmesini istemiş.
Kimse Türk futbolunda neler olduğunu konuşmuyor. Malatyaspor ortaya bir şey attı. Tamam, Malatyaspor küçük bir şehrin mütevazı takımı ancak, medyanın bunları ele alması lazım. Denizli’deki maç sırasında ve Beşiktaş-G.Saray karşılaşmasında neler oldu, tekrar incelenmesi gerek. Siz bütün bir sene takım olarak çalışıyorsunuz ama bütün emekler son dakikada boşa gidiyor. Bir de nasıl kaybettiğinizi görüyorsunuz. Tüm bunların ardından size olan güveni kaybediyorsunuz. Ben de bunun benim dünyam olmadığını, biraz dinlenmeye ihtiyacım olduğunu düşündüm ve F.Bahçe yönetimiyle kontratımın feshi için görüştüm, kabul ettiler.
Bence de incelensin. Hatta Fenerbahçe'nin istediği gibi sadece son 6 hafta değil, Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin bütün maçları incelensin. İncelensin ki Fenerbahçe'nin lehine, Galatasaray'ın ise alehine yapılan fahiş hakem hataları ve elle, kolla atılan goller bir kez daha görülsün... Aslında Beşiktaş'tan transfer ettikleri Tümer Metin'e sorabilirler ama eğer akılları Cordoba'nın orta sahaya ulaşan degajında kalmışsa o da soruşturulsun. Ama Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Fatih Akyel'in topu Fenerbahçeli oyuncunun önüne yuvarlayıp gole neden olması ve Denizlispor-Fenerbahçe maçının son saniyelerinde Appiah'ın kaçırdığı golden önce Denizlisporlu oyuncunun ceza sahası içinde topu Appiah'ın önüne atması unutulmasın... Bu arada, Fenerbahçe'den gönderildikten sonra saçmalamaya başlayan Daum da incelensin. Eski alışkanlıklarına tekrar başlamış olabilir...

2 yorum:

ak dedi ki...

yazdıkların hiç hoşuma gitmedi.

ZIKZAK dedi ki...

Fenerbahçeli misin yoksa?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?