ZIKZAK WEBLOG: Şampiyon Galatasaray



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Şampiyon Galatasaray

Şampiyon Galatasaray
Hak yerini buldu ve Galatasarayımız şampiyon oldu. Bu zaferde emeği geçen bütün Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolculara teşekkür ediyorum... Galatasaray'ın zafer gecesi fotoğraflarını Milliyet, Zaman ve Hürriyet gazetelerinin sitesinde bulabilirsiniz. Ayrıca Galatasaray.org ve Galatasaray.com'da da fotoğraflar ve gollerin videoları var... Bu arada forumlarda ve haber sitelerine yapılan yorumlarda bazı kendini bilmez Fenerbahçeliler hala Cordoba'nın degajından bahsediyormuş. Bence Denizlispor maçının son saniyelerinde Denizlisporlu futbolcunun topu Appiah'ın önüne yuvarlaması üzerine konuşsalar daha iyi olur... Neyse, Sabah gazetesindeki bir haberden alıntı yapıp yazıyı bitirelim...
Kayserispor'u rahat yenen Galatasaray 83 puanla tarihinin en iyi lig performansını sergilerken, Fenerbahçe'nin Denizli'de puan kaybetmesiyle şampiyonluğu kucakladı. Bu zaferle hem 100. yılın intikamını aldı hem de Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Başkanlığı süresinde 5. şampiyonluğunu yaşadı. Böylece ligde beş şampiyonluğa verilen yıldızı Aziz Yıldırım'a takmış oldu.


4 yorum:

HORUS dedi ki...

valla söylenebilecek herşey sahada söylendi
biz alnımızın akıyla oynadık fenerliler parayla
olacağı buydu kimsenin boşuna konuşmasına gerek yok
Azizeye 5. yıldız yakışmıştır umarım :D

ZIKZAK dedi ki...

Adamlar hazımsız, hala ağlaşıyorlar...

Adsız dedi ki...

O sampiyonluk G6'nin bogazinda kalacak , fener seneye intikamini alacak..

ZIKZAK dedi ki...

Şampiyonluklar tek bir sene içindir. Kaçan şampiyonluğun intikamı alınamaz malasef...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?