ZIKZAK WEBLOG: Futbol sezonunun sonu



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Futbol sezonunun sonu

Çeşitli tartışmalarla geçen futbol sezonunun son maçları bugün oynanacak. Bilindiği gibi son haftaya Galatasaray ve Fenerbahçe aynı puanda giriyor. Fenerbahçe'nin nizami olmayan gollerle kazandığı puanları düşününce son hafta için tek temennim Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla son maçını kaybetmesi, Galatasaray'ın ise hakem hatalarıyla Kayserispor'u yenmesidir. Bu, bulundukları konuma nasıl geldiklerini göremeyen, kendini beğenmiş bazı şımarık Fenerbahçelilerin canını sanırım şampiyonluğu kaybetmekten daha çok sıkar...

Bu arada, geçen hafta Diyarbakırspor ve Samsunspor'a af tartışmalarına katılıp bolca saçmalayan Deniz Baykal'a da bir tavsiyede bulunalım. Sayın Baykal, eğer Galatasaray şampiyon olamazsa bu sene şampiyonluğu kaldırtmaya çalışın. Ya da iki takımın da şampiyon ilan edilmesini sağlayın... Galatasaraylı olduğum için böyle şeyler söylemiyorum. Amacım sadece kardeşlik ve barış!..

2 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Şampiyon olduk olmasına da, ne değişiyor?

Gazetede okuduğum cehalet haberleri yenileniyor o kadar.

Ağız tadıyla eğlenemiyoruz bile.

ZIKZAK dedi ki...

Genelleme yapmak yanlış. 75 milyonda birkaç yüz serserinin çıkması normal. Zaten başka ülkelerde de benzer olaylar yaşanıyor... Sayısını bilmiyorum ama bana şampiyonluk sonrası kavga ve silahla vurulma olaylarında bu sene azalma var gibi geldi...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?