ZIKZAK WEBLOG: HaberTürk'ün haberciliği



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

HaberTürk'ün haberciliği

Akşam gazetesinde okuyunca hatırladım. Birkaç gün önce HaberTürk adlı kanalda Bakırköy'de patlatılan bir bombanın çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasına sebep olduğuyla ilgili bir habere rastlamıştım. Haberle ilgili ilk görüntüler gösteriliyorken canlı yayına Bakırköy Belediye Başkanı telefonla bağlandı ve patlamaya bir ses bombasının neden olduğunu söyleyip yaralı sayısı hakkında bilgi verdi. Kadın sunucu ise sanki adamın anlattıklarını dinlemiyormuş gibi saf saf kameraya bakarak konuşma sırasında tekrar tekrar patlamanın (tüp patlaması gibi) bir kaza olup olmadığını sordu. Daha sonra canlı yayına bir haber ajansı çalışanı olduğu söylenen biri bağlandı ve soracak bir şey bulamayan sunucu ona da tekrar tekrar patlamanın bir kaza mı yoksa bir bombalama mı olduğunu sordu. Sonra da ölenin olmadığı patlama haberinin altında, "4 ölü 30 yaralı" yazısı belirdi... Sunucuya kamera arkasından cevabı belli olan aynı soruyu tekrar tekrar sor diyorlar mı bilmiyorum ama soracak soru bulamayan sunucu sırf yayını doldurmaya çalıştığı için saçmaladı. Haberin doğruluğunu kontrol etmeden diğer kanallardan önce yayına verme kaygısıyla "4 ölü" yazısını ekranlara taşıyan kanal da ayrıca saçmaladı...

Bu arada ekranlarda bir de linç edilme görüntüsü vardı. Beyinsizin biri 30 kişinin yaralandığı bir patlamadan sonra (iddiaya göre) "ben canlı bombayım" diyerek şaka yapmış. Sanırım yediği dayak aklını başına getirmiştir...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

:))))) offf ne güldüm.Dayak yiyince aklı başına gelmiştir mi diyorsun :)

ZIKZAK dedi ki...

Yüzündeki ifade geldiğini gösteriyordu... :-)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?