ZIKZAK WEBLOG: Trakya futbol takımlarının durumu



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Trakya futbol takımlarının durumu

Bir sene önce Trakya futbolunun içler acısı halinden biraz bahsetmiştim... Sonunda birileri Türkiye'nin sadece Doğu'dan ibaret olmadığını anlamış ve Fanatik gazetesinde Trakya takımlarının durumunu anlatan iki bölümlük bir yazı dizisi hazırlamış. Dizinin ilk bölümünde Lüleburgazspor, Çorluspor ve Tekirdağspor'a yer verilmiş. Yarın da Edirnespor ve Kırklarelispor'un durumu anlatılacakmış... Trakyalıların okamasını tavsiye ederim... Bu arada konu açılmışken, Lüleburgazspor mucizesini de hatırlayalım...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

gordum, tikladim ,okudum
YORUM YOK!

ZIKZAK dedi ki...

Yazı dizisinin bugünkü bölümünde aşağıdaki ifadeler vardı. Onları da yazalım...
"...Devlet, Trakya’ya doğuya gösterdiği ilginin en azından yarısını gösterse, bayağı mesafe katedilir. Trakyalı’nın dediği gibi, "Bu bölgede vatanımıza olan görevi layıkıyla yerine getiriyoruz. Huzuru bozanlarla, huzuru bozmayanların farkı bu mu olmalı?"..."

Adsız dedi ki...

vatan goreviyle trakya futbolunun basarisizliginin ne ilgisi var? Trakya takimlarina zaten yeterince destek veriyoruz.Sehirlerdeki onemli noktalardaki otoparklardan elde edilen gelir takimlarin kasasina gidiyor.Burolara gelip takim icin bagis isteniyor veriyoruz..Sehir klublerinde ve takim icin organize edilen yemeklere katilmasak bile davetiyeleri satin aliyoruz. Aglayip duracaklarina ..klub bunyesinde kurulan okullar acmiyorlar? Eger iyi futbolcular satin alamiyorlarsa kuracaklari futbol kamplarinda gonullu katilan fotbolla ilgili gencleri egitip kendileri icin yetistirebilirler.

Adsız dedi ki...

tebrik ederim güzel bir blog sitesi arkadaşlar bu da benim blog sitem ziyaret edrseniz sevinirim Teşekkürler.

ZIKZAK dedi ki...

Ne yapayım süpertivo, sabit disk öldü...

Vatan göreviyle de vardır bir ilgisi... Bildiğim kadarıyla Trakya'nın büyük çoğunluğu vergisini ve faturasını öderken, bazı yerlerde, özellikle futbolun devlet tarafından desteklendiği bazı şehirlerde ödeme oranı %50'nin altındadır. Devlet o bölgelerde (halkı uyutmak gibi haklı gerekçelerle de olsa) futbolu maddi veya manevi olarak destekliyorsa, buradaki futbolla da biraz ilgilenmeli. İlgilenmezse işte böyle milletin gözüne batar... Bu arada öyle halktan toplanacak üç-beş kuruşla olacak iş değil bunlar...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?