ZIKZAK WEBLOG: Lapa lapa kar yağıyor



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Lapa lapa kar yağıyor

Sabahtan beri lapa lapa kar yağıyor. Kar kalınlığı 5 santimetreye yaklaştı. İşin ilginç tarafı, ilk defa kar yağarken gök gürlemesi duydum. Öncesinde de doğal olarak şimşek çaktı... Bu arada İstanbullular da hazırlansın. Kar yağışı akşama İstanbul'a ulaşacakmış...

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu sabah Tekirdag bembeyaz.

Adsız dedi ki...

Ben de Tekirdağdayım.Ve kar kalkacak gibi değil.Şu kar öncesi şimşek beni de çok korkuttu.

ZIKZAK dedi ki...

Çok soğuktu. Birkaç gün önce, gece, ilk defa camlar bile buz tuttu...

Adsız dedi ki...

Deprem olmasindan cok korktum o sesi duyunca..Olasi bir depremde eregli civarindaki botas beni cok korkutuyor.Olasi bir patlamada 100km uzagini bile yok edebilecek gucde.Neyse karlari erittik Tekirdagda o sogukda gitti hava yumusadi amaaaa... benim sorunum hala devam ediyor.Commentlari turkce karakterler yuzunden okuyamiyorum.Bunu nasil duzeltebilirim blogumda?

ZIKZAK dedi ki...

100km mi? Biraz abartmadın mı? :)
Türkçe karakterler için blogunun "settings" bölümündeki "formatting" alt bölümüne bak. Orada dil ayarı seçenekleri mevcut. Belki Türkçe seçeneklerinden birini seçersen düzelebilir... Olmazsa benim blogun kaynağına bak. Hemen üst taraftaki ilk iki "meta" tagını kopyalayıp seninkinin "template"ine yapıştır... Emin değilim ama işe yaraması gerekir...

Adsız dedi ki...

Botas da 85 bin tonluk 3 ana depo var.LPG gazi depolanip sebekeye dogal gaz olarak sevk ediliyor.Trakya Elektrik A.Ş. kombine dogal gaz cevrim santralleri de Turkiye enerji tuketiminin toplam % 7sini karsiliyor. Bu santraller de 12 bin ton depolama kapasiteli likit gaz depolama ve dolum tesisi var.Olasi patlamada tum trakya yok olur.
Hatirlarsan 99 depreminde botas dogalgaz sebekesindeki sizinti nedeniyle altinova ilcesinin tumu bos altilmisti.
secenekleri degistirdim ama ise yaramamisti.senden copy yapmayi deniyorum.

ZIKZAK dedi ki...

100km ve Trakya'nın yok olma ihtimali bana biraz uçuk geldi. :) Neyse, uzatmanın anlamı yok...

Adsız dedi ki...

Avrupa Serbest Sanayi Bolgesinde kac tane fabrika var?
(ozellikle kimyasallar uzerine)
Bu bolge hangi illeri, kasabalari kapsiyor?

senden copyde ise yaramadi
yapamadim! en sonunda template i degistirdim.

ZIKZAK dedi ki...

Kaç fabrika olduğunu bilmiyorum. Çorlu, Çerkezköy, Lüleburgaz üçgeninde binlerce fabrika var... Botaş'ta patlama olduğunu, hatta bütün tankların aynı anda patladığını (yanma da demiyorum, patlama) düşünsek bile bu patlamaların diğer yanıcı madde içeren fabrikaları etkilemesi biraz zor. Bırak diğer fabrikaları, Botaş zaten kendi önlemini almıştır... Benzer şekilde düşünürsek, Lüleburgaz'daki doğalgaz çevrim santrali de patlar. Sonra da hemen yanında bulunan petrol kuyusu. Daha sonra da doğalgaz boru hattıyla patlama Rusya'ya kadar ulaşır... :)

Adsız dedi ki...

Depremde hasar goren botas depolarindan sizan gazin yayilmasi ve patlamalara neden olmasi,ve diger sehirlere sicramasi olasiligi beni korkutuyor.Siz buna gulerek tepki versenizde..

Adsız dedi ki...

Şimdi başıma musallat olan kişinin beni nereden bulduğunu buldum,yorumlardanmış.

Zikzak ,baştaki yorumum sana değil tabii ki.

Kar hala yerden kalkmadı,ve inanılmaz soğuk.Sanki geçen senelerde bu kadar soğuk olmamıştı.Sibirya soğuğu geliyormuş,kesin hemen Trakyayı etkiler önce.Burnumun ucu bile donuyor.

Bu havalarda evden hiç çıkmadan yaşamak istiyorum

ZIKZAK dedi ki...

Gülerek tepki verdiğim falan yok, sadece bütün Trakya'nın yok olacağını söylediğiniz için biraz abarttığınızı düşünüyorum...

Sitelerimize her çeşit insan girebiliyor. Nasıl bir durumla karşılaştığınızı bilmiyorum ama rahatsız edilme olayının, sitelerinde isimlerini yazan ve oturdukları yeri belirten birkaç kişinin daha (genelde bayanların) başına geldiğini biliyorum...
Geçen ay yağan kar hala duruyor mu? Buradaki bir hafta içinde eridi...

Narcis dedi ki...

ilgi cekmeye calisan tuhaf birisin asli.Erkek olsam ve gelip blogunu okuyarak seni rahatssiz etmeye calissam evli barkli coluk cocuk sahibi 30 yasini gecmis bir kadinla ne isim olabilir? ki erkekde degilim sana nasil musallat olabilirim? sacmalik dolu blogunu bir kere okuyup bir yazina yorum yazdim sadece hosuna gitmemis ve silmissin..Seni okudugumu dusunuyorsan yaniliyorsun.Her okudugum blogda seni gormek istemiyorum artik.Beni takipmi ediyorsun sen anlamiyorum! Senden ve senin blog grubun bir cok evhanimin
in sozlu tacizlerinden biktim artik.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?