ZIKZAK WEBLOG: Şemdinli olayları



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Şemdinli olayları

Şemdinli olayları hakkında herkes bir şeyler yazdı... Ben en çok şunu merak ediyorum. Baskınlara katılıp insan öldürmüş (veya öldürmeye çalışmış) ve bu nedenle 15 yıl hapis yatmış bir teröristin, yeni kurulan bir etnik partinin delegesi olmasına neden tepki gösterilmiyor? Bu normal bir olay mıdır? Bazı nedenlerden dolayı altı ay ceza alan bir futbolcu bile teknik direktör olamazken (gazetede böyle yazıyordu) siyasi görüşleri doğrultusunda insan öldürmeyi göze alan birinin siyaset yapmasına nasıl izin veriliyor?.. Dahası olayların nasıl geliştiğini bilmeden, sadece oradaki teröristin ve terörist sempatizanlarının söyledikleriyle hareket eden siyasetçiler ve haberciler ne yapmaya çalışıyor?.. Olayların bir komplo olduğuna ilişkin iddialar basında nedense fazla yer almıyor. Kitapçı dedikleri yerin bir örgüt evi olduğu, orada toplantılar yapıldığı, sahibinin de PKK'nın bölge sorumlusu olduğu iddiaları neden yazılmıyor? Peki ne yapılıyor? O bölgedeki bütün patlamalar sanki devlet tarafından yapılmış gibi bir hava yaratılıyor... Bir belediye başkan yardımcısının evinden bile patlayıcı maddeler çıkabiliyorsa bu iddiaların da doğru olabileceği görülmelidir...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?