ZIKZAK WEBLOG: Kargalar insanlara saldırmış



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Kargalar insanlara saldırmış

Almanya’nın Kiel kentinde kargalar insanlara saldırdı. Kargaların saldırısı üzerine şehir idaresinin uyarı levhaları astığı bildirildi. Saldırıya uğrayan vatandaşlar, kargaların omuzlarına konarak kafalarını gagaladıklarını söylediler. Saldırılar yüzünden çağrılan polislerin de kargalardan nasibini aldığı belirtildi. Kiel Çevre ve Doğayı Koruma Dairesi’nden yapılan açıklamada, kargaların geniş beslenme imkanlarından dolayı şehirlere indikleri kaydedildi...
Benim de başıma böyle bir şey gelmişti. Bir sabah dersaneye giderken, arkamdan gelen bir karga saçımı sıyırıp geçmişti. Ben tesadüftür derken aynı karganın bu sefer de ön taraftan üzerime doğru geldiğini görünce hemen eğilmiştim. Karga geçtikten sonra da tekrar saldırıya uğramamak için o sokaktan hızla uzaklaşmıştım... Yalnız şaşırmamak gerekir, kargalar böyledir. Mesela bir yavru karga tehlikedeyse grup halinde onu korurlar... Saldırgan hayvanlardan biri de kazlardır. Bunlar çete halinde dolaşırlar ve kızdırılınca garip bir ses çıkartarak insanı kovalarlar. Hatırlıyorum da Hollanda'dan gelen küçük yeğenim kazları ördek sanmıştı ve sevmek istemişti. Sonra da korkudan ağlamıştı... :)

2 yorum:

Can UGUR dedi ki...

dostum kazlar hakkında böyle bişey duymuştum ama kargaları duymamıştım..almanyada böyle olurken bakın sırbistanın başkenti Belgrat yakınlarında bir yerde neler olmuş bi göz atın isterseniz..

ZIKZAK dedi ki...

Bir de şu haberi oku... :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?