ZIKZAK WEBLOG: Mutlu sonla biten filmler



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Mutlu sonla biten filmler

Neden filmlerin neredeyse tamamı mutlu sonla bitiyor? Ben artık bundan sıkılmaya başladım. Hele hele macera türündeki filmleri artık hiç çekemiyorum. Baş rollerde oynayan oyuncuların başına ne gelirse gelsin, filmin sonuna kadar hayatta kalacaklarını zaten biliyorum. Bu yüzden heyecan duyulması gereken sahnelerden zevk alamıyorum. Adamın kafasına silah dayanmış olsa bile bir yolunu bulup kurtulacağını tahmin edebiliyorum... En sinir olduğum olay ise kötü adamların, kafasına silah dayadığı kişiye bütün planlarını anlatması, daha sonra da adamın o durumdan kurtulması... Ayrıca Türkçe'ye mi böyle çeviriyorlar bilmiyorum ama bir saçmalık daha var. Bir adam, elindeki silahla ateş ederek birini kovalıyorken neden dur kaçma diye bağırır? Kaçan adam duracak kadar enayi midir?.. Bir de zamanda ileri geri gitme durumları var. Nedense zaman yolculuğu konulu bütün filmlerin senaryolarında büyük açıklar oluyor. Neyse, sanırım bu konu hakkında önceleri de bir şeyler yazmıştım...

2 yorum:

freelancer dedi ki...

sana "Parıldayan Hançerler" (House of the Flying Daggers) filmini öneriyorum, şu sıralar gösterimde... eğer henüz izlemediysen bir an önce izle, bence 2005 yılının en iyi bi kaç filminden biri olacak...

biraz abarttım mı ne? yok yok, abartmadım :))

ZIKZAK dedi ki...

Zaten kardeşim bu hafta sonu o filme gidecekti. Belki ben de giderim...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?