ZIKZAK WEBLOG: Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'a transferi



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'a transferi

Galatasaray Emre Belözoğlu'nu Inter'den geri almak istiyormuş... Sanırım Emre'nin sözleşmesi sezon sonunda bitmiyor. Yani Galatasaray'ın, bu futbolcuyu ya bir miktar para vererek kiralaması ya da bonservis ücretini ödeyip satın alması gerekecek. Sizi bilmiyorum ama bence bu tam bir enayilik. Önce kendi yetiştirdiğin futbolcuyu enayilik yapıp Inter'e bedavaya kaptıracaksın sonra da ikinci bir enayilik yapıp milyon dolarlar vererek geri alacaksın... Bonservis ücreti ödenmeyecekse alalım ama ödenecekse boş verin, alabiliyorsa Fenerbahçe alsın...

3 yorum:

oky dedi ki...

sözleşmesi bitmiyor evet, ancak benim bildiğime göre yönetimden rica edicekmiş. çünkü teknik direktöre bozukmuş biraz oynatmıyor pek diye. amma ve lakin, chelsea'ye gidecek diye biliyorum ben. en azından büyük bir ihtimalle. yakından takip ettiğim söylenemez, şampiyonlar ligi maçında sunucu bahsetmişti. onun yalancısıyım.

Vladivostox dedi ki...

emre'den adam olmaz, hele chelsea'de felan hiç oynayamaz. gittiğinden beri, sanırım 4 sene kadar oldu, yatıyor devamlı. kendine geliştirme hususunda çok yetersiz. bilmiyorum, medya fazla pohpohluyor bu şahsı...

ZIKZAK dedi ki...

Performansına, yani attığı ve attırdığı gol sayısına bakılırsa Emre'nin tam bir 10 numara olduğu söylenemez. Emre'nin 8 senede attığı gol sayısına Alex bir senede ulaşmış... Sanırım boyunun kısa oluşundan dolayı kaslarıyla alakalı sorunları oluyormuş ve çok sık sakatlanıyormuş. Inter'de oynayamamasının bir nedeni de buymuş... Ayrıca, kadrolarına bakarsak Inter veya Chelsea gibi takımlarda sürekli oynayabilmek de zordur... Bence Emre adam geçme özelliğini geliştirmiş. Galatasaray'da bu kadar rahat değildi. Gol atma ve şut çekme becerisini geliştiremediği kesin...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?