ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Star televizyon kanalını fazla seyretmem. Beşiktaş - Sparta Prag maçı dolayısıyla geçen akşam açmış bulunduk ama iyiki de açmışız, neler varmış neler. Maçtan önce Cem Uzan ve ailesi hakkında reklam mı yoksa propaganda mı olduğunu anlayamadığım dakikalarca süren programlar vardı. Hele o çalan BraveHeart müziği eşliğinde Cem Uzan ve partisinin halkla kucaklaşma fotoğraflarını gösteren reklam yok mu işte o zaman adamın kafayı sıyırmış olabileceği aklıma geldi. Sanırım kendisini bir kurtarıcı veya kahraman sanıyor bu adam. Bir insan kendisini bu kadar mı komik duruma düşürür. Peki yeni açtıkları siteyi tanıtıcı reklamlara ne demeli. Adı BombaHaber'miş. Reklamlarında sürekli Doğan Grubu'nu ve hükümeti hedef alan haberleri örnek gösteriyordu. KEPEZ'in ve ÇEAŞ'ın toplam değerinin 16 milyar dolar olduğunu, hortumladıkları iddia edilen paranın sadece 6 milyar dolar olduğunu söylüyorlardı. Bir de Aydın Doğan'ın kendilerine gelip Milliyet Gazetesi'ni satmak istediğini, almadıkları için de karalama kampanyası başlatıldığını belirtiyorlardı bu haberlerde. Anlaşılan adamlar ha bire televizyonlarının ve radyolarının kapatılmasından bıkmış olacak ki onun için kafayı çalıştırıp internete el atmışlar ve partizan bir haber sitesi kurmuşlar. Hadi hayırlısı... Millet kime inanacağını şaşırdı zaten. Neredeyse herkes kendi pisliğini unutup başkasınınkinin peşine düşüyor. Zamanı gelince bu tepemizdeki ve sırtımızdaki tiplerin hepsinden hesap soracak birileri ortaya çıkacak ama bakalım ömrümüz yetecek mi...

Siteyi bir türlü açamadım. Ama adres doğru. İnternetHaber'de de bu siteden bahsediliyor.

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?