ZIKZAK WEBLOG: SHOUTcast yenilenmiş



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

SHOUTcast yenilenmiş

Yasaklı olup olmadığını bilmiyorum ama (yasaklanmış olduğu söyleniyordu) sayesinde Winamp üzerinden radyo dinleyip, televizyon seyredebildiğimiz SHOUTcast yenilenmiş... İnsan sık kullandığı bir servisin yenilendiğini görünce güzel bir şeyler bekliyor ama sonuç bana göre tam bir hayal kırıklığı... Geliştirenler, kullanışlı bir servisi işe yaramaz hale getirmek için ellerinden geleni yapmışlar... Top 500 listesi ve random station özelliği yeni sürümde artık yok. Eski sürümünde tek satırda görüntülenen radyo ve televizyon özellikleri de artık tek satırda değil. Eskiden ilk bakışta aradığımız her şeyi görebildiğimiz serviste artık neyin nerede olduğunu seçmek zorlaşmış. Yeni sürümün kullanıma sunulmasıyla beraber artık kanal sıralamasını kanal adı, tür, kullanıcı sayısı ve bitrate gibi özelliklere göre değiştiremiyoruz. Daha kötüsü artık arama yaptığımızda veya müzik türü seçtiğimizde karşımıza gelen yüzlerce radyoluk listeler de yok. Tasarım, her sayfaya 10 kanal gelecek şekilde değiştirilmiş. Yani 10000'den fazla radyo istasyonunun bulunduğu servisteki alt sıralardaki az dinleyicisi olan radyolara ulaşmamız artık imkansız... Bu arada haklarını da yemeyelim. Kullanışlı olmasa da servisin görünümünü süslemişler, ve reklam görüntüleme sayısını arttırarak daha fazla kazanmanın yolunu bulmuşlar...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?