ZIKZAK WEBLOG: Google Chrome



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Google Chrome

Deniz Karail
Haber sitelerinde ve gazetelerde gözünüze çarpmıştır. Google'ın Chrome adlı yeni tarayıcısının testleri 100'den fazla ülkede bugün başlayacakmış. Tarayıcıyı merak ediyorsanız (henüz ortada indirilebilecek bir adres yok ama şu sayfayı takip edebilirsiniz) detaylı bilgiye çizgi roman tarzında hazırlanmış açıklamayı okuyarak ulaşabilirsiniz. Şu sayfadan da Scott McCloud tarafından hazırlanmış olan 38 sayfalık bu açıklamayı bilgisayarınıza CBR formatında indirebilirsiniz. CBR formatını CDisplayEx ile açabileceğiniz gibi WinRAR'la da açabilirsiniz... Denemeden yorum yapmak zor ama görünümü (rengi hoşuma gitti) Opera'ya benzediği için kullanırken yabancılık çekeceğimi sanmıyorum. Fazlasıyla memnun olduğum Opera'yı bırakmam için ise şaheser yaratmaları gerek...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Genelde aliskanliklarindan vazgecemeyen biriyim. Ama yenilikleri denemeyi de cok seviyorum. Google Chrome gercekten basarili. İlk tercihim hala Firefox olmasina ragmen, ikinci siraya chrome oturdu. Ama opera'yi denemedim. Bu blogundan sonra ben de denemeye karar verdim.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?