ZIKZAK WEBLOG: Gazetelerin yeni web siteleri



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Gazetelerin yeni web siteleri

Baharla birlikte bazı gazetelerin web siteleri yenilenmeye başladı. Sabah gazetesi birinci sınıf tasarımıyla gerçekten dikkat çekici bir hal aldı. Temiz sayfa düzeniyle en iyi gazete sitelerinden biri haline gelen Sabah, yeni tasarımının yazarlar bölümündeki bazı yanlışlıkları da düzeltti... Tasarımını yenileyen diğer bir gazete olan Hürriyet ise bence sınıfta kaldı. Eski tasarımına alışmış biri olarak açıkçası siteyi artık ziyaret etmek bile istemiyorum. Bu kadar kötü bir sayfa düzeni hazırlamak için ne kadar çalıştıklarını bilmiyorum ama bir süredir bölüm bölüm tasarım değişikliğine giderek kullanıcıları sinir eden Hürriyet, sanırım kısa bir süre sonra tasarımını değiştirmek veya düzenlemek zorunda kalacak... Bu arada Milliyet gazetesinin sitesindeki bazı hataların da düzeltildiğini gördüm. Opera'da sorun çıkartan bazı linkler artık düzgün çalışıyor...

3 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

KATILIYORUM SANA..HÜRRİYETİN SİTESİ AYNI DAĞINIK BİR DOLAP GİBİ...OKUMAK İSTEMİYORUM...MİLLİYET HER ZAMAN BU KONUDA BAŞARILI OLDU..VATAN'DA FENA SAYILMAZ..AMA BAZEN O'NUN DA ARIZALANAN LİNKLERİ OLUYOR..SABAH'IN ESKİSİ DE İYİYDİ,ŞİMDİ Kİ HALİDE..

ZIKZAK dedi ki...

Vatan'ın sitesini beğenmiyorum. Basit ve temiz sayfa tasarımıyla Radikal'in sitesi bence hepsinden iyi. Ana sayfasında gereksiz hiçbir şey yok ve saçma sapan resimlerle doldurulmamış...

oguzhan dedi ki...

Şu anda en iyi tasarım haber7.com, samanyoluhaber.com ve stratejikboyut.com'da...
Bence tabiki.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?