ZIKZAK WEBLOG: 2007 kimin için ADSL yılı olacak?



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

2007 kimin için ADSL yılı olacak?

2007'nin ADSL yılı olacağı açıklamasından sonra ADSL kullanıcılarının bir bölümü büyük bir heyecanla yeni tarifeleri beklemeye başlamıştı. Dün indirim oranları açıklanınca beklenti içinde olanlar ne düşündü bilemiyorum ama 256 Kbps ile bağlanan benim gibi bir kullanıcı için hiçbir şey değişmedi. Geçen ay hemen hemen hiç kullanmadığım ev telefonunun sabit ücretine birkaç YTL'lik zam yapılmıştı. Şimdi de ADSL'e birkaç YTL'lik indirim yapıldı. Zaten en çok kullanılan tarife olan 1024 Kbps 3 GB kotalıda da herhangi bir indirim olmadı... Kısacası 2007 sanırım sadece ADSL'den 500 milyon YTL gelir bekleyen Telekom için ADSL yılı olacak...

3 yorum:

Damacana dedi ki...

Ben 1024 3GB kullanıyorum, 4 GB olması beni bir nevze de olsun mutlu etti.

ZIKZAK dedi ki...

256 Kbps ile ayda 20 GB'a yakın indirme yaptığım için o 1 GB'lık artış benim için hiçbir şey ifade etmiyor... :-)

Adsız dedi ki...

256kps deyiz ve %3 indirim hatta onun bile olmaması cok kötü. Turk Telekomun ADSL politikasi, bu alanda tekel olduğunun acımasız fırsatı üzerine kurulmuş. Ödediğimiz fiyatlarda avrupdaki insanlar GB seviyesinde hizmet alıyor. Peeh bir 100 sene lazım bize

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?