ZIKZAK WEBLOG: Müslüman kardeşlerimiz (!) hakkında



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Müslüman kardeşlerimiz (!) hakkında

İnternet sitelerindeki İsrail ve Amerika ile ilgili haberlere yapılan yorumları okuyunca gözlerim yaşarıyor... İsrail'e ve İsrail'in yaptıklarını meşru müdafaa kapsamına alan ama nedense Türkiye'nin Kuzey Irak'ta yuvalanan PKK'ya müdehalesine izin vermeyen Amerika'ya olan nefreti anlıyorum ama ülkemizin çeşitli yerlerinde düzenlenen gösterilerde İran ve Suriye lehine atılan sloganlar ile televizyonlarda ve haber sitelerinde ağızlarından Allah lafını düşürmeyenler tarafından yapılan İran ve Suriye yanlısı yorumlar bana saçma geliyor. Neymiş, PKK'ya kurşun sıkan İran ve Suriye dostumuzmuş. Filistinlilerle ve diğer Müslümanlarla kardeşmişiz. İsrail de kahrolsunmuş... Sanırım balık hafızalı tabiri bu tip kişiler için kullanılıyor. Çok değil, birkaç sene öncesine kadar terör örgütü PKK, Suriye, Irak ve İran tarafından desteklenmiyor muydu? Yoksa terör kampları İsrail ve Amerika'daydı da bizim mi yanlış biliyorduk? Terörün bugünkü boyuta gelmesinde, binlerce askerimizin şehit edilmesinde bu İslam ülkelerinin suçu yok mu? Hastanelerini teröristlere açmadılar mı? Teröristlere askeri destek vermediler mi? 7 asker ve 1 korucunun öldürülmesinde (bugünkü olay) bu ülkelerin hiç mi sorumlulukları yoktur? Filistinlilerin ve Lübnanlıların PKK'ya katkıları olmadı mı? Siz hiç bu ülkelerde Müslüman Türklerin kayıpları için yapılan bir gösteriye tanık oldunuz mu? Tüm bu rezillikleri ne çabuk unuttunuz da şimdi o ülkeleri destekliyorsunuz? Bu ülkeler birkaç sene öncesine kadar İslam ülkesi değil miydi? Yoksa Amerika baskısını arttırdı diye mi bizimle olan ilişkilerini düzeltme gereği duydular?.. Kısacası, Lübnan'da ve Filistin'de yaşananlara üzülecekseniz insanlık adına üzülün. Besledikleri terör örgütü kendilerini vurmaya başladıktan sonra terör örgütünün karşısında olan İran ve Suriye tipindeki sözde İslam ülkelerine bu bahaneyle destek vermeyin...

3 yorum:

ural memis dedi ki...

katılıyorum...

ne olursa olsun, bugün ABD' ye karşı cephe almak, Suriye, iran, ırak yanlısı görünmek mantıklı değil... Başımıza daha büyük belalar açacaktır !

Biz yüzünü batıya, batı derken sosyal ve kültürel ve teknolojik açıdan ileri toplumlarla yakınlaşmayı, onlarla rekabet etmeyi misyon edinmiş bir ülkeyiz. Güneyimizdeki, doğumuzdaki ülkeler bir bir işgal edilirken bizim ülkemizin Avrupalı kimliğini, çizgisini bugüne kadar korumuş olmasının faydalarını görmemek körlük olur.

ZIKZAK dedi ki...

Müslüman'ın Müslüman'ı öldürmesi Suriye, İran, diğer bazı ülkeler ve ülkemizdeki bazı kesimler için bir şey ifade etmiyor. Onların ayaklanması, gösteri yapması için ya Musevi'den ya da Hristiyan'dan tokat yiyen bir müslüman olmalı...

Adsız dedi ki...

Yanlış düşünüyorsunuz. şurdan yakın http://www.enesreyhan.org/index.php/ortadogudaki-gerginlik-ve-turk-toplumunun-ufak-devlet-anlayisi/

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?