ZIKZAK WEBLOG: Keneyi İsrail ajanları mı getirdi?



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Keneyi İsrail ajanları mı getirdi?

Son yılların en iddialı komplo teorisi, Saadet Partisi ve onun yayın organı olarak bilinen Milli Gazete tarafından gündeme getirilmiş. Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Abdullah Uzun, ölümlere neden olan kenelerin bölgeyi turist olarak ziyaret eden İsrailli kadınlar tarafından getirilmiş olabileceğini belirtmiş...
Gerede ilçesine İsrail'den gelen kişilerin faaliyetleri gizemini koruyor. Her hafta 40'ar kişilik gruplar halinde ilçeye gelen İsrailli kadınlar dağ eğitimini andıran faaliyetlerde bulunuyorlar. Bölge halkı, öldüren kene hastalığının bölgede çıkışından dolayı gelen bu ziyaretçilerden oldukça rahatsız. SP İl Başkanı Uzun, İsraillilerin bölgede katıldıkları turlar ile yine aynı bölgede artan kene vakaları arasında bir bağ olup olmadığının araştırılmasını istiyor. Bolu bölgesinde yakın zamana kadar sadece 6 ayaklı ve zararsız kenelerin bulunduğunu belirten Uzun, ancak İsrailli kadınların gelmesiyle birlikte bölgelerinde 8 ayaklı kenelere rastlandığını ve bu kenelerin neden olduğu ölümlerin başladığını kaydetti.
Milli Gazete'de birkaç gün önce yayınlanan ilk habere şu sayfadan, ikincisine ise şu sayfadan ulaşabilirsiniz... Bu iddiaları gündeme getirenler farkında mı bilmiyorum ama kene ısırmasından dolayı ölümler (Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi) birkaç senedir Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görülüyor. Yani ölüm olayları yeni değil ve sadece Bolu'da olmuyor... Her taşın altından İsrail'in çıktığını düşünenler olabilir ama ben İsrail'in gücünün biraz abartıldığını düşünüyorum...

3 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Cehaletin sonuçlarına bakar mısın? Tavukları boğazladık, hijyene dikkat etmedik,otluklara yerleştik demiyorlar da, hurafeler uydurup inanmayı tercih ediyorlar.

ZIKZAK dedi ki...

Kene için yüzlerce kadını Türkiye'ye gönderip dikkat çekmeye gerek var mı bilmiyorum ama SP'liler araştırsın, bakalım ne çıkacak...

Adsız dedi ki...

yok böyle bi komedi... :))))

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?