ZIKZAK WEBLOG: İyi ettin Zidane, kafana sağlık!



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

İyi ettin Zidane, kafana sağlık!

Herkes Zinedine Zidane'ın rakibine attığı kafayı konuşuyor. Spor yazarı olsun, olmasın birçok yazar bu konu hakkında yazıyor. Bunların neredeyse tamamı da son maçında Zidane'ın bu kafayı atmaması gerektiğini belirtiyor. Gerekip gerekmediğini boş verin de siz daha önce böyle kafa atan bir futbolcu görmüş müydünüz, onu söyleyin. Ben çok maç seyrettim, çok tekme ve kafa atan futbolcu gördüm ama böylesini daha önce hiç görmemiştim. Futbolcular genelde kafayı rakibinin suratına doğru atar ve çok sert vurmaz, hafifçe dokundurur. Kafayı yiyen de yerde numaradan kıvranır. Ama bu seferki kafa gerçekten iyiydi. Bir Cantona'nın seyirciye uçan tekme atması, bir de Zidane'ın kafası. Bunlardan başka hatırlayabileceğim benzer bir olay yok şimdilik. Kısacası, adam son maçında da tarih yazdı... Bu arada, oyunu da yapılan bu kafa atma olayı hakkında Milliyet gazetesi yazarlarından Hasan Pulur ve Ece Temelkuran da bir şeyler yazmış...
Hasan Pulur [ Milliyet ] : Zidane da bir insandır, insanın tahammül sınırını aştığı anlar da vardır, çileden çıktığı anlar da vardır. Kimsenin "İyi ettin Zidane, kafana sağlık!" dediği yok, elbette yanlış, hatta ayıp, ama bütün bunlar insan için.
Ece Temelkuran [ Milliyet ] : Ve bence, insan dediğin ufalanıp toz olacağına yanıp kül olsun. Var olmak için sürüngenler gibi hayata, zamana tutunup, yapışıp kalacağına, savrulsun, yaşasın. Velhasıl, Zizou'nun kafasına sağlık! Sevgili, çalışkan varoş çocuğu.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Zidane'ın kafa atma olayını bende taktir ediyorum. Bana da böyle bişey yapılsa bende çakardım kafayı...
:)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?