ZIKZAK WEBLOG: Galatasaray'ın yeni formaları bugün tanıtılacakmış



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Galatasaray'ın yeni formaları bugün tanıtılacakmış

Galatasaray'ın 2006-2007 sezonunda giyeceği formalar bugün tanıtılacakmış. Önemli bir değişiklik yapılıp yapılmadığını görmeden formalar hakkında bir şey söylemek anlamsız ama daha önce de belirttiğim gibi, ben 'her sene yeni forma' uygulamasını beğenmiyorum. Yöneticilerin forma satışlarını arttırmak için yıldız oyuncu transfer edeceği yerde, her sene yeni forma tasarımı kullanması hiç hoş değil. Benim bildiğim, büyük kulüpler forma tasarımlarını değiştirmez. Değiştirmesi gerekiyorsa da küçük bazı değişiklikler yapar, o kadar. Mesela Milan, Inter, Barcelona, Celtic gibi takımların formalarını futbolla ilgilenen herkes bilir ama Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği formayı kendi taraftarı bile bilemez... Galatasaray'ın resmi sitesindeki haber:
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın 2006-2007 sezonunda giyeceği formalar, kamp, antrenman ve taraftar ürünleri 30 Haziran 2006 Cuma günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenecek etkinlik ile basına tanıtılacaktır. Organizasyonda yeni formalarla birlikte Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın maç, antrenman ve kamp sırasında giyecekleri ürünler ve Galatasaray Store’un, Galatasaray taraftarları için hazırladığı koleksiyonun tanıtımı yapılacak.


0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?