ZIKZAK WEBLOG: Ebola ile yüksek nüfusa son



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Ebola ile yüksek nüfusa son

Akşam gazetesinde, dünyanın çeşitli yerlerinde Ebola salgınları yaratılarak, dünya nüfusunun azaltılmasını isteyen bir profesörün açıklamalarına yer verilmiş...
Amerika'nın Teksas Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Eric R. Pianka, Teksas Bilimler Akademisi'nde yaptığı konuşmada çılgınca bir öneri getirdi. Pianka, "Dünya kaynakları insanlara yetmiyor. Çok hızlı çoğalıyoruz. Su kaynakları kirleniyor. Küresel ısınma durdurulamıyor. Kaynaklar tükenince insanlık da yok olacak. Bunların hepsi yüksek insan sayısı yüzünden. Büyük ölçüde nüfusun küçülmesi gerekiyor. Ama, savaş ve açlık dünya nüfusunu büyük oranda azaltmaz. AIDS iyi bir yöntem gibi görünüyor. Ancak, çok yavaş insanları öldüreceği için etkili değil. En iyi yöntem ebola. Ebola çok hızlı ve kolay yayılan bir hastalık. Öldürme oranı da çok yüksek. Dünyanın çeşitli yerlerinde ebola salgını yaratırsak, insanların yüzde 90'ı ölür. Bu sayede geriye kalan yüzde 10'luk kesim refah içinde yaşar" dedi. Pianka'nın konuşmasını salonu dolduran 400'den fazla dinleyici alkışladı.
Buna benzer düşüncelerin anlatıldığı birkaç yazı okumuştum ama hepsinde, savaşlar yaratılarak dünya nüfusunun kontrol edilebilir bir seviyeye (1,5-2 milyar arası) çekilmesi gerektiği anlatıyordu. Eric Pianka adlı bu profesör ise (daha temiz bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz) biyolojik silah kullanılmasını öneriyor... Şu sayfada da "What nobody wants to hear, but everyone needs to know" başlığı altında bir şeyler anlatılmış...

4 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Bu nasıl hastalıklı bir düşüncedir.Duyduklarıma inanamıyorum.

Hitler den ne farkı var bu adamın?

ZIKZAK dedi ki...

Nüfus artışıyla başa çıkma yöntemi acımasız olsa da adam söylediklerinde haklı...

Aslı Cin dedi ki...

Evet kirlilik artıyor ,açlık vb tehlike ama bu yöntem akla hizmet eder mi?

Neye göre seçecekmiş acaba?

Ne kadar haklı olursa olsun,hastalıklı bir düşünce başa çıkma yöntemi.

ZIKZAK dedi ki...

Aşı geliştirmeden salgın hastalık yaratacak kadar enayi değillerdir. Aşılanacak insanların da neye göre seçileceği belli. ABD, İsrail, dost ve müttefik ülke vatandaşlarıyla, ses çıkarmamaları için Rusya ve Çin. Tabi kendi ülkelerindeki işe yaramayan insanları da temizlerler... Bu arada, uygulanamayacak olsa da en iyi ve en insani yöntem, dünya genelinde bir çocuktan fazlasının yasaklanmasıdır...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?