ZIKZAK WEBLOG: Mehmet Ali Ağca



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Mehmet Ali Ağca

Basının abarttığı diğer bir konu da Mehmet Ali Ağca'nın salıverilmesiydi. İnsanda biraz vicdan olur. Adam 20 küsür sene yatmış daha ne istiyorsunuz, tabi salacaklar. Tecavüz ettikleri kadınları 80 yerinden bıçaklayarak öldüren katiller serbest bırakılırken hiç bu kadar duyarlı olmamıştı basın. Ağca'nın onlardan eksiği nedir? Cinayetse cinayet, yaralamaysa yaralama... Tek fark ismi bilinen kişilere karşı suç işlemiş olması... Bu arada işlediği suçları ayrı ayrı değil de Türkiye'de bir kerede işleseydi şu ana kadar çoktan çıkmış olurdu, enayi...

Şaka bir yana, ben yönetimde olsam (klasik yaklaşım) cinayet, yaralama ve hırsızlık gibi suçlara karışanlar için dev hapisaneler yaptırırdım ve insan öldürenlerin ve yaralayanların (kendini koruma ve kazalar dışındakiler) hiçbir şekilde dışarı çıkmasına izin vermezdim. Delirmeleri için hayatları boyunca küçük bir hücrede tek başlarına tutardım onları. Boşuna insan hakları falan diye düşünmeyin, idam etmiyoruz değil mi?.. Hem başka insanların yaşama hakkına saygı göstermeyen yaratıkların (biyolojik açıdan insan olsalar da) insan haklarından yararlanmaya hakları yoktur bence...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Sana katılıyorum ve bunu mümkün olduğunca dile getiriyorum.Ne yazık ki hapishaneler caydırıcı değil,herşeye af var,cezalarsa yetersiz.Yani neredeyse ödül verecekler suç işleyene.Bir komiser arkadaşım anlatmıştı.Devamlı yakaladıkları biri anlatmış.Adam evsiz barksız,kış soğuksa, parasına suç işliyor kısa ceza alacağı.Hem para kazanıyor, hem de kışı sıcak bir yerde rahat geçiriyor.

Adsız dedi ki...

iyi de, ağcada bir katil biraz çelişkili olmamış mı sözlerin?

ZIKZAK dedi ki...

Olmamış... Bence ilk paragrafı fazla ciddiye aldınız...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?