ZIKZAK WEBLOG: Beni Hatırlayınız



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Beni Hatırlayınız

Türksat üzerinden yayın yapan ExpoChannel'da, daha çok Atatürk'ten ve 1900'lü yılların ilk yarısından bahsedilen "Beni Hatırlayınız" adlı kaliteli bir tarih programı var. Maltepe Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Orhan Çekiç tarafından hazırlanan programda geçen hafta, (gerçi programın başını seyredemedim ama) son zamanlarda çokça tartışılan Vahdettin'in hain olup olmadığı konusu ele alındı. Bugün saat 20:00'da yeni bölümü yayınlanacak olan programın konusu (geçen hafta Vahdettin'le ilgili belgeler getireceğini söylediği için) sanırım yine Vahdettin olacak... Uzun süredir takip ettiğim için güzel bir program olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim... Kaçırmayın...

2 yorum:

ZIKZAK dedi ki...

Link verdim...

Inan dedi ki...

Orhan Çekiç'in Maltepe Üniversitesi'nde ders kitabı olarak kullanılan İmparatorluktan Cumhuriyet'e adlı belgesel kitap niteliğindeki eseri de bir süre sonra farklı bir formatta karşımıza çıkacak. Daha fazla ayrıntı vermeyeyim ama bitince şöyle keyif ve ibret ile izlesek diyeyim ipucu mahiyetinde:) Benden duymuş olmayın.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?