ZIKZAK WEBLOG: Rastgele bloglar



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Rastgele bloglar

Ara sıra yukarıdaki "next blog" linkine tıklayarak, rastgele olarak gelen başka blog sitelerine bakıyorum. Son zamanlarda sadece reklam içeren blog siteleri gelse de bazı güzel sitelere rastlayabiliyorum... Geçen gün o linke tıklayarak ulaştığım Ukrayna'da yaşayan Malezyalı bir öğrencinin blogunda, ustası bayan olan Ukrayna'daki bir dönercinin fotoğrafları vardı... Yine geçen gün, Japonya'yla ilgili fotoğrafların olduğu bir bloga rastladım... Bu arada, bana garip gelen bazı uygulamalara da rastlıyorum. Bazı blog sahipleri basit bir javascript kodu kullanarak bloglarına şifre koymaya çalışıyorlar. Bu iş için neden böyle garip bir yol seçtiklerini bilmiyorum ama o şifreyi, sayfa yüklenmeden sayfanın kaynağına bakan herkes rahatlıkla öğrenebilir. Bence "friends only" özelliği olan bir blog servisi kullansalar, günlüklerini internette yayınlamasalar ya da Blogger blogunun ayarlarından bloglarını başkalarının erişimine kapatsalar daha akıllıca olur...

2 yorum:

Siir evrimi dedi ki...

http://cengizalp.blogspot.com ve
http://www.kaihoweblog.tk

de bazi guzel konular var..
Selamlarimla

ZIKZAK dedi ki...

"Diğer linkler" adlı sayfada bunlara da yer verebilirim... Tabi sayfayı hazırlayacak zaman bulabilirsem... :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?