ZIKZAK WEBLOG: Telefon faturaları tarihe karışıyor



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Telefon faturaları tarihe karışıyor

Milliyet'in internet sitesinde gördüğüm ilginç bir haber...
İnternet üstünden ses iletişimi sunan RNKVoIP adlı firma sadece ABD içinde konuşmak isteyen abonelerine 99, hem ABD hem de 41 yabancı ülkeyle konuşmak isteyenlereyse 999 dolara ömür boyu hizmet veriyor. Yani hayatınız boyunca bir daha herhangi bir telefon faturası ya da başka bir başlık altında ödeme yapmıyorsunuz. Firmanın aboneleri yeni bir telefon numarası alıyor ve aynı telefon cihazlarını ve hatlarını kullanmaya devam ediyor. Kullanıcıya sunulan paketin içinde arayan numarayı gösterme, numara engelleme, çağrı yönlendirme, sanal telesekreter gibi tüm yeni nesil iletişim hizmetleri de bulunuyor...
İlk başlarda birçok kişi yapması gereken işleri aksatıp ücretsiz diye bütün gün telefonla konuşur ama kısa bir süre sonra bu servis, abone olanlar tarafından normal bir hizmetmiş gibi algılanacağından telefonla konuşma sürelerinde belli bir düzen sağlanır diye düşünüyorum... Umarım gelecekte Türkiye'de de böyle bir servis hizmete girer...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Keep up the good work
» »

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?