ZIKZAK WEBLOG: G-18 Kulüpler Birliği



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

G-18 Kulüpler Birliği

Galatasaray, dünya futbolunun rotasına yön veren G-18 Kulüpler Birliği'nin yeni üyesi oluyor. Türkiye'de G.Saray'ın Avrupa başarılarının tesadüf olduğu yönündeki spekülasyonlar devam ederken, Cimbom dünyanın sayılı kulüpleri arasına girmeyi başardı. Avrupa'nın önde gelen takımlarının oluşturduğu G-14 Kulüpler Birliği'nin Portekiz'deki toplantısına davet edilen G.Saray genişleme kararı alan birliğin yeni üyesi oluyor. Lizbon'daki zirveye genel sekreter Sinan Kalpakçıoğlu katılırken, toplantıda daha önce 18 takıma çıkan birliğe Avrupa'dan 2, Asya'dan ve G Amerika'dan ise birer üyenin katılması kararlaştırıldı. Buna göre G.Saray'ın yanısıra Yunan ekibi Panathinaikos, G.Amerika'dan ise Arjantin ekibi B.Juniors topluluğa dahil edilecek...
Merak edenler için G-14 Kulüpler Birliği üyesi olan takımları da sıralayalım: Ajax, Arsenal, Borussia Dortmund, Bayern Münih, Barcelona, Inter, Juventus, Leverkusen, Liverpool, Lyon, Manchester United, Marsilya, Milan, Paris Saint-Germain, Porto, PSV, Real Madrid, Valencia...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Her ne kadar Besiktas taraftari olsam da Galatasaray in UEFA basarisina tesaduf diyenleri hic cekemiyorum. Hele sen bir o basariyi yakala ondan sonra konus. GS TR de citayi yukseltmistir ve tebrigi hak etmektedir. Dunyanin sayili klupleri arasinda GS nin formasi da Amerika da ki dukkanlarda satiliyorsa..bu basaridir.

ZIKZAK dedi ki...

"Tesadüf" lafını ortaya atan kişi, yüzüncü yılını kutlayan Galatasaray'ın başarılarını aklınca küçümseyip Galatasaray'la dalga geçmek ve kendi takımının başarısızlığını örtmek istiyor... Bu yapılanın bir çeşit "eziklik" göstergesi olduğunu düşünüyorum...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?