ZIKZAK WEBLOG: Avast! anti-virüs programı



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Avast! anti-virüs programı

Avast! adında güzel bir anti-virüs programı var. Bu program, ticari amaçla kullanılmadığı sürece ev kullanıcılarına bedava olarak sunuluyor. Avast! 4 Home Edition adlı programı şu sayfadan indirebilirsiniz. Fark edebileceğiniz gibi programın Türkçe versiyonu da mevcut... Programı kurduktan sonra siteye gidip kayıt olmanız gerekiyor ve bu kayıt işlemi, programı bir yıldan fazla bir süre ücretsiz olarak kullanmanızı sağlıyor. Bir yıl sonra da aynı işlemleri tekrar ederek kullanım süresini uzatabiliyorsunuz... Uzun süredir kullandığım bu programı herkese tavsiye ediyorum. Programın ismini ilk defa duyanlar, şuradan program hakkında yazılan yorumları okuyabilirler...

3 yorum:

:..: dedi ki...

Ben uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim çok güzel bir antivirus programı..Hem kullanım bakımından hem dil desteği hem de en önemlisi güvenlik bakımından bana hiç sorun yaşatmadı.

ZIKZAK dedi ki...

Tavsiye ettim ama programı kurduktan sonra herhangi bir virüsle karşılaşmadığım için virüs bulma ve temizleme performansını doğrusu çok da iyi bilmiyorum... :)

:..: dedi ki...

Bulma konusunda çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Nette onu indir bunu indir şu site bu site epey uğraştığım ve şimdiye kadar hiçbir virüs sorunuyla uğraşmadığım düşünülürse iyi bir AV yazılımı diyebiliriz, değil mi?:) Tabi bu arada ben de bir şükredeyim de halime, bu vakitten sonra virüs mirüs Allah korusun:) Tarama konusunda oldukça çok seçenekle geliyor program, çok sık güncelleniyor. Ki bu anlattıklarım tamamen free sürüm için. Adamlar iyi çalışmış gerçekten. Yalnız benim gördüğüm çok bilinen bir yazılım değil. Çoğunluk AVG kullanmayı tercih ediyor ya da korsan norton. Norton'un korsanıyla falan uğraşılacağına bu yazılımın bedava sürümünü rahatlıkla önerebilirim.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?