ZIKZAK WEBLOG: Sanal kan bankası



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Sanal kan bankası

Birkaç gün önce gelen bir e-postadan, AB Rh(-) Kan Grubu adlı bir Yahoo grubunun kurulduğunu öğrendim... Umarım bu gruba üye olanlar, internet üzerinde KanBankası.gen.tr adlı güzel bir site olduğunu da biliyorlardır. KanBankası.gen.tr'de, AB Rh(-) kanı İstanbul'un Avrupa yakası için aratınca, ev ve iş telefonları da sitede bulunan 35 adet gönüllüye ulaşılıyor. Sitede ayrıca acil kan duyuruları adlı bir bölüme de yer veriliyor... Eğer bir sağlık sorununuz yoksa ve zor durumda kalanlara yardım etmek istiyorsanız KanBankası adlı siteye siz de üye olun... Bu arada aklıma da bir şey takıldı. KanBankası.gen.tr'nin kayıt arama sayfasında cinsiyet seçme bölümü de var. Bunun anlamı nedir? Gerçekten bilmiyorum, kan verilirken cinsiyetin önemi var mı? Yoksa bazıları zor durumdayken bile "bana kadın kanı vermeyin" diye inat mı ediyor?.. Geçen hafta haberlerde dinlediğim konuyla alakalı önemli bir gelişmeden de bahsedeyim. Vatandaş, artık kapı kapı dolaşıp kan aramayacakmış. Gerekli olan kanı, ilgili kurumlardan hastaneler temin edecekmiş...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?