ZIKZAK WEBLOG: Her dakika bir Ermeni öldürmüşüz



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Her dakika bir Ermeni öldürmüşüz

Bakın, bu hesaplamayı Hürriyet gazetesindeki bir habere yapılan yorumda gördüm... Bildiğiniz gibi Ermeniler 1915 - 1918 yılları arasında 1,5 milyon Ermeni'nin öldürüldüğünden bahsediyorlar. Üç yılın kaç dakikaya karşılık geldiğini biliyor musunuz? Tam tamına 1.576.800 dakika. Yani biz Türkler, yememişiz, içmemişiz, uyumamışız, gece gündüz her dakika bir Ermeni öldürmüşüz... Daha ne diyeyim, basının aydın(!) ve tarihçi(!) ünvanı verdiği bazı Türkler işte bu saçmalığa inanıyor...

Hazır konu açılmışken Orhan Pamuk olayına da değineyim... Ermeniler milyonlarca Ermeni'nin katledildiğinden bahsederken, Türk kaynakları (bildiğim kadarıyla) zorunlu göç sırasında ölenlerin sayısının 50 bin civarında olduğunu söylüyor. Hani Türk Tarih Kurumu ve tarih profesörleri, Çanakkale Savaşları'nda ve Sarıkamış'ta şehit olan asker sayısının, Cumhuriyet'in ilk yıllarında milli duyguları arttırmak için devlet tarafından bilerek abartıldığını söylüyor ya, bu Ermeni soykırımı meselesinde de durum aynı olamaz mı? Ermeniler sayıları bilerek fazla gösteremez mi? Orhan Pamuk Türklerin soykırım yaptığını düşünebiliyor da bu dediğimi neden düşünemiyor?.. Düşünce özgürlüğü muhabbetine girenlere ve Pamuk Efendi'ye bir tavsiyem var. Cesaretiniz varsa Fransa'ya gidip Ermeni soykırımının büyük bir yalan olduğunu söyleyin veya Almanya'ya gidip Nazi propagandası yapın. Orada yaşayanlar da bunları söyleyemiyor, bari(!) siz söyleyin...

3 yorum:

oky dedi ki...

tartışmıycam ancak hesaba takıldım ben. atom bombasıyla mesela 1 dk'da yüzbinlerce insan ölebiliyor. ha şimdi "atom bombasından mı bahsediyorum ben" falan uzayacak ama diyorum ya, tartışmıycam ;)

ZIKZAK dedi ki...

Her dakika bir Ermeni ifadesyle sadece oran belirtilmek isteniyor. Yani sorun, dakikada bir Ermeni'nin öldürülüp öldürülemeyeceği değil. Sorun, zorunlu göç ve çatışmalar sırasında ölen Ermeni sayısının abartılıp, soykırım yalanının ortaya atılması ve dünyada birçok kişinin sadece Ermeni iddialarını dinleyip bu saçmalığa inanması...

oky dedi ki...

pardon, ironiyi alamamışım :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?