ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Milletvekilleri maaş isyanındaymış. 100'ü aşkın milletvekili kredi kartı borçlarını ödeyemediği için kredi kartları artık çalışmıyormuş. Yani aldıkları maaş (6,5 milyar Türk Lirası) az geliyormuş ve zam talep ediyorlarmış... Bak sen şu işe. Normal vatandaş kredi kartı borcunu ödeyemeyince ona zam mı yapılıyor? Zam yapmayı boş verin, o kişiye haciz geliyor. Ne biçim bir memlekette yaşıyoruz anlamıyorum. Vatandaş kemer sıkacak ama vekili rahat yaşayacak... Sayın milletvekilleri, Stv'de yayınlanan "Kimse Yok mu?" adlı programı açın ve vekili olduğunuz bazı vatandaşların halini görün. Onlarla ilgilenme görevi bu tip programlara mı aittir? Devlet ve işi düşünce oy isteyen vekilleri nerededir? Size verilecek zamla, her ay kötü durumdaki 100'lerce aileye asgari ücret bağlanabilir... Halinize biraz şükredin ve kredi kartlarınızı da fazla kullanmayın...

Bu arada, illa zam yapılacaksa bari çalışan milletvekillerine yapılsın. Hani artık öğretmenlere ve doktorlara performanslarına göre zam yapılacak ya, aynısı milletvekillerine de uygulansın. Meclise canı isteyince gelen, sıralarda oturup sadece parmak kaldıran milletvekillerine zam yapılmasın...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?