ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Bu sabah dedem rahatsızlanmış ve ambulansla hastaneye kaldırılmış. Kahvaltımızı etmeden aceleyle hastaneye gittik. Dedem daha önce kalp krizi geçirdiği için başına yine aynı şeyin gelmiş olabileceğini düşündük ama neyse ki öyle değilmiş. Söylediklerine göre tansiyonu çok düşükmüş. Bir de ne anlama geldiğini tam olarak bilmiyorum ama anjio falan olması gerekiyormuş. Öğleye doğru doktorların tavsiyesiyle Edirne Tıp Fakültesi'ne gönderildi. Şimdi teyzemlerden iyi haberler bakliyoruz...

Son haftalarda da sürekli ölüm haberleri geliyor. İki hafta önce annemin bir arkadaşı öldü. Geçen cuma da babamın çok sevdiği bir arkadaşı... Bu hafta ne olacak diye beklerken dedem fenalaştı... Aslında dahası da var. Geçen salı babamın yirmilik dişi ağrımaya başladı ve diş doktoru dişi çekti. Adam dişi çekerken yaptığı iğne damara denk gelmiş ve babamın yanağı sanki ağzında bir top varmış gibi şişti. Sonra da morardı. Gece gittiğimiz bir doktor böyle şeylerin olabileceğini söyledi ve rahatladık. Yine aynı gece babam tekrar rahatsızlandı. Ateş, titreme, mide bulantısı, kusma... Sabaha kadar ancak düzelebildi...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?