ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

İki hafta önce ADSL bağlantısı için başvurmuştum. Tatile denk geldiğinden bağlantım ancak geçen perşembe açılabildi. İhtiyaçlarımı karşılayacağını düşündüğüm için şu 3GB limitli 256'lık (aylık 29 milyon lira) tarifeyi seçtim. İnternete bağlı olduğu her an bir şeyler indirmeyen ev kullanıcıları için bence çok uygun bir tarife. Kullanıma göre değişir ama günde 5 - 6 saat internette gezinebilirsiniz. 3GB yetmezse de sonraki her 100MB için 1 milyon lira ödüyoruz. Abartmaya gerek yok ama bu da yetmezse daha hızlı bir bağlantı veya limitsiz üyelik için başvurunca bekletmeden tarifeyi değitiriyorlarmış... Bu arada ADSL'i herkese tavsiye ederim. Özellikle de telefon faturası internet yüzünden yüklü gelenlere. Modem fiyatları şu an için yüksek olsa da harcayacağınız parayı kafanıza takmayın. Yüz milyon civarındaki bir miktarı zaten birkaç ay içinde tasarruf edersiniz...

Limitli tarifeyi seçince insan interneti ne kadar kullandığını da merak ediyor. Bilgisayar gelen ve giden o anki veri miktarını byte cinsinden gösteriyor ama bunu kaydetmiyor. Aranızda aylık toplamı hesaplayacak bir program bilen var mı? Excel ile bir şeyler yapabilirim ama interneti her kulladığımda harcanan veri miktarını elle girmem gerekir. Bunun daha kolay bir yolu olmalı...


0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?