ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

NATO zirvesi nihayet bitti. Bu tip tolantılar hakkında kafama takılan bazı sorular var... Neden devlet başkanları zirvelere eşleriyle beraber katılır? Bedava bir gezi olduğu için mi? Eşler şehri gezmekten, gittikleri yerlerdeki ticareti aksatmaktan, yiyip içmekten başka ne iş yapar?.. Sonra, devlet başkanlarının zirvelere katılmasına ne gerek var? Kendileri tartışılan konularda uzman mıdır? Her konuyu zaten müsteşarlar ve ilgili uzman kadrolar görüşmüyor mu? İlgili birimlerin katılacağı küçük toplantılar düzenlenmesi daha akıllıca olmaz mı?.. Madem böyle bir zirve yapılacak ve devlet başkanları da katılacak, neden çok daha sakin bir yer seçilmez de, zirveler çoğunlukla şehrin en hareketli bölgelerinde yapılır? Yoksa İstanbul'un göbeğinde güvenlik önlemlerinin alınması çok daha kolay mıdır? Bu toplantı için bir tatil köyünün kiralanması veya yaz aylarında sakin olan Uludağ gibi bir yerin seçilmesi daha uygun olmaz mıydı?.. Gelelim gösteri yapanlara. Gösteri yapmak polisle çatışmayı mı gerektirir? Polisin devlet başkanlarını sizin elinize vermesini mi bekliyorsunuz da basit polis memurlarına "katillleri koruyorsunuz" diyerek saldırıyorsunuz? Hem niye elalemin aracına ve iş yerine zarar veriyorsunuz? Aynı şey sizin veya bir yakınınızın başına gelse üzülmez misiniz?.. Gazetelerde ve haber bültenlerinde "zirve çok iyi geçti ve tanıtımımız açısından iyi oldu" deniliyor. İyi de, üç beş devlet başkanına ve medya mensubuna şehri tanıtınca ne değişecek. Günlerce yabancı kanallarda yapılan gösteriler, çatışmalar ve patlayan bombalar gösterildi. Bence tedirgin olup Türkiye'ye gelmekten vazgeçenlerin sayısı hiç de az değildir...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?