ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Yunanistan kaynaklı Türkiye alehine yayın yapan bir sitecik varmış. Sitenin girişindeki (Pacman oyunundan esinlenerek yapılmış) abartılı Flash animasyonunu mutlaka görmelisiniz... Böyle sitelerin olması bence çok normal. Hem bu site yine makul bir düzeyde, siz bir de ingilizce olarak soykırım kelimesini aratın da görün neler var. Yahoo'nun, üçüncü olduğumuz dünya kupası için hazırladığı forumlardan Türkiye milli takımı ile ilgili olanının içeriğinde bile futboldan çok Ermeni, Yunan, Rum, Kürt ve soykırım gibi konular vardı... Avrupalılar arasında bizi isteyen de var istemeyende. Şu Avrupa Birliği konusunda aslında adamlara çok da kızmamak gerek. Çünkü bazı haklı gerekçeleri de var. Kendinizi onların yerine koyun, istermiydiniz böyle bir ülkenin Avrupa Birliği'ne girmesini? Ben açıkçası istemezdim. Bir anket yapılsa ve Türk vatandaşlarına Türkiye'nin Suriye, Irak veya İran'la birleşmesini ister misiniz diye bir soru sorulsa, bu anketten evet çıkma olasılığı bence çok azdır. Bizim durumumuz da buna benziyor. Bir kısım Avrupalı'nın (çoğunluk mudur azınlık mıdır bilinmez) bizi böyle gördüğü kesin.. Zaten ben AB'ye kolay kolay girebileceğimize de inanmıyorum. Prosedürü tam olarak bilmiyorum ama tarih verseler bile on sene sonra kim bilir neler olacak. Mesela bir kaç kukla terör örgütü yaratarak ekonomik kriterlere uyumumuzu sürekli geciktirebilirler. Ayrıca zamanı gelince küçük (mesela Malta gibi) bir ülkeye girişimizi veto ettirebilirler. Ya da bunlar da olmazsa hayır çıkacağı zaten kesin olan bir referandum yaparlar. Yani tarih alsak bile kesin hiçbir şey yok. Hem zaten Kıbrıs Rum Kesimi'nin, istedikleri yapılmadan tarih verilmesine onay vereceğini de hiç zannetmiyorum... Unutmadan, site ana sayfasında elinde kesik baş tutan bir Türk askeri resmi var. Bu tip resimlerin gerçek olmadığı söylense de yaklaşık dört sene kadar önce memlekete giderken otobüste yanıma oturan ve askerden yeni dönen bir komandonun elinde de benzer fotoğraflar vardı. Çocuk kafayı yemiş bir tipti. Terör bitti her şey düzeliyor denildiğine bakma sen, bütün gün dağlarda terörist avlıyoruz diyordu. Bu resimlerin sahte olup olmadığını bilmiyorum, ama sahte olsalar da işte elalemin eline kadar gidiyor, sonrada kötü propaganda oluyor. Neyse, belki de askerden dönüşte bir fotoğrafçıda böyle fotoğraflar yaptırma geleneği vardır. Zaten resimdeki askerin poz veriş şekli de her türlü fotomontaja uygun. Basit bir programla bile o askerin eline istenilen her şey tutuşturulabilir... Adres Gamze'den...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?