ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Blogger coştu... Belki biliyorsunuzdur, uzun süredir faal olan Audioblogger ve Audblog gibi servislere telefon ederek ses kaydımızı belli bir ücret karşılığında blogumuzda yayınlatabiliyorduk. Bugün yeni farkettim, (geçmişte de bedava olup olmadığını tam hatırlamıyorum ama sanırım ücretliydi) Blogger Audioblogger'ı ücretsiz ve sınırsız yapmış. Bu servisi kullanabilmeniz için artık tek bir şart var. O da bir Blogger hesabınızın olması. Blogger'da kullandığınız kullanıcı adınızı, şifrenizi, bu servisi aramak için kullanacağınız telefon numarasını ve seçeceğiniz bir pin numarasını ilgili yerlere girerek kendinize bir AudioBlogger hesabı açabiliyorsunuz. Sitede şu an sadece Amerika'da bulunan bir telefon numarası vermiş olsalar da yakında dünyanın her bölgesine uygun ayrı birer telefon servisi açacaklarını söylüyorlar. Sitenin FAQ sayfasında bu servisi kullanan birkaç bloga da link vermişler: Plastercity, Nglass... Eğer bu servisin ilk defa duyuyorsanız verdiğim sitelere bir göz atın. Nasıl bir şey olduğunu kolaylıkla anlarsınız... Unutmadan, eğer (Blogger kullanıcı adınızı ve şifrenizi istediği için) bu servise güvenmiyorsanız, kendinize yeni bir Blogger hesabı açın ve Audioblogger'ı orada deneyin... Şu sıralar Türkiye'den Amerika'yı aramak iyi bir fikir olmasa da, yeni açılacak telefon servisleriyle yurt dışı aramaların dakikası 300 - 400 bin liraya kadar düşeceği için belki gelecekte Türkiye için bir servis numarası açmasalar da bana Audioblogger'ı kullanabiliriz gibi geliyor... Amerika'da oturan Blogger kullanıcılarının da çok şanslı olduğunu söylemeliyim... Bu arada yanlış anlaşılmasın, yukarıda Blogger kullanıcısı olmanız gerekiyor dedim ama sadece bir linkten ibaret olan bu ses kayıtlarını Blogger blogunuza gönderdikten sonra başka blog servisinde veya kişisel sitenizde de kullanabilirsiniz...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?