ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Bıktım artık şu bilgisayarın kendi kendine kapanıp açılmasından ve kilitlenmesinden. Hafta en az üç kere kasayı açıp duruma göre işlemciyi ya yuvasına bastırıyorum ya da (bu sonuç vermezse) çıkartıp tekrar takıyorum. Kafayı yiyeceğim. Bilgisayar açıldıktan sonra 10 - 15 dakika içinde kilitlenme olmadıysa bir daha katiyen olmuyor. Ama dediğim sürede bir kilitlenme olursa kasayı açıp işlemciyle uğraşmadan sorun giderilemiyor. En kısa sürede yeni bir bilgisayar almalıyım. Ya da ne bileyim, artık işimi görmeyen parçalarını değiştirmeliyim... Unutmadan, bir de şu Internet Explorer'la yaşadığım ve bir türlü düzeltemediğim sorun var. Explorer'la internette dolaşırken ya da bilgisayarımda klasörler arasında gezinirken yaklaşık 15 - 20 dakika sonra inanılmaz bir yavaşlama oluyor. Mesela bir popup açılacak pencere veya bir alt klasör en az 30 saniyede açılıyor. Yavaşlığı gidermenin tek çözümü ise Ctrl+Alt+Del yapıp Explorer programı için görevi sonlandır tuşuna basmak ve Explorer'ı kapatmak. Bu ancak 15 dakika kadar bir rahatlama sağlıyor.Sonra yine aynı şeyler oluyor. Bilgisayardan anlayanlara sordum, Explorer ve Windows'un ilgili ayarlarıyla oynadım, Explorer'ı güncelledim, Windows'u tekrar yükledim ama hiçbir şey değişmedi. Belki de sorun çok dolu olan sabit diskte. Çok can sıkıcı bir durum çok...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?