ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Yaklaşık beş yıllık eski bir bilgisayar dergisini karıştırırken aşağıdaki yazıya rastladım. Bir teknik destek servisi ile sisteminde sorun oluşan bir kullanıcı arasındaki yazışma. Güzel benzetmişler Daha önce okumayanlar için:

Sayın Teknik Destek... Geçen sene Kız Arkadaş 1.0'dan Eş 1.0'a terfi ettim ve yeni prgramın bir yığın yer ve değerli sistem kaynağını tüketen alt proseslere başladığını fark ettim. Ürünün broşüründe bu durumdan bahsedilmiyordu. Buna ek olarak, Eş 1.0 kendisini tüm diğer programlara kopyalıyor, sistemin açılışı sırasında çalışmaya başlıyor ve diğer sistem etkinliklerinin tümünü gözlüyor. Poker Gecesi 10.3 ve Bira Yarışı 2.5 gibi uygulamalar artık çalışmıyor, bunları seçtiğimde sistem çöküyor. Eş 1.0'ı sistemimden de silemiyorum. Kız Arkadaş 1.0'a geri dönmek istiyorum, ancak bu programın kaldırma özelliği yok. Bana yardım edebilir misiniz?..

Sayın Kullanıcı... Bu, insanların genel bir yanlış anlama yüzünden düştükleri çok sık yaşanan bir problem. İnsanların çoğunun Kız Arkadaş 1.0'dan Eş 1.0'a terfi nedenleri, Eş 1.0'ın yardımcı eğlence programı kategorisinde olduğunu sanmaları. Eş 1.0 bir işletim sistemidir ve yaratıcısı tarafından her şeyi çalıştırmak üzere programlanmıştır... Uyarı! Bunları denemeyin: Bir kez kurduktan sonra, programı kaldırmayı ya da silmeyi denemeyin. Eş 1.0'ı kaldırmaya çalışmanız kötü sonuçlar doğurabilir. Bunu yapmanız sabit diskinizi ve/veya disket sürücülerinizi tahrip edebilir. Eş 1.0'ı silmeye veya kaldırmaya çalışmanız, ayrıca değerli sistem kaynaklarını da tahrip edecektir. Kız Arkadaş 1.0'ı yeniden kuramazsınız, çünkü Eş 1.0 bunun için tasarlanmamıştır. Bazıları Kız Arkadaş 2.0'ı veya Eş 2.0'ı kurmayı denediler, ancak sonuçta orjinal sistemden daha fazla problemle karşılaştılar. Kılavuzunuzda Uyarılar\Nafaka\ÇocukDesteği isimli kısma bakınız... Bazıları da Eş 1.0 çalışırken Kız Arkadaş 1.0'ı arka planda çalıştırmayı denedi. Ancak Eş 1.0 Kız Arkadaş 1.0'ı tespit etti ve sistem çakışmalarına neden oldu. Bu da tamir edilemez bir sistem çökmesine neden olabilir. Bazı kullanıcılar da Metres ve BirGecelikMacera gibi benzer ürünleri çekmeye çalıştılar. Ancak sistemleri genellikle bir virüs tarafından enfekte oldu. Eş 1.0'la uğraşmamanızı ve sadece duruma alışmanızı tavsiye ediyorum. Eş 1.0'ı ben de kurdum ve size Genel Koruma Hatalarıyla ilgili tüm bölümü okumanızı tavsiye ederim. Tüm hatalar ve çıkabilecek problemler için mesuliyeti kabul etmelisiniz. Bir kilitlenme yaşandığında, en iyi davranış şekli "Özür" düğmesine ve sonra da "Reset" düğmesine basmak olacaktır. Tüm Genel Koruma Hatalarının sorumluluğunu aldığınız sürece, sisteminiz düzgün çalışacaktır. Eş 1.0 mükemmel ancak çok fazla özen isteyen bir programdır. İyi şanslar...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?