ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

İki üç gün önce kardeşimin arkadaşından bir eposta geldi. İsim olarak kardeşime gönderilmiş ama adresi girerken yanlışlık yapmış her halde. Neyse, ben içeriği tam bir saçmalık olan bu epostadan bahsedeceğim. Ascii karakterlerden bir tane Tweety silueti çizmişler ve altına da "Tweety kuşu seni gördü ve dileğini gerçekleştirecek. Aşağı doğru ilerlerledikten sonra dileğini tut" yazmışlar. Sonra alt alta 10'dan 1'e kadar sayıları sıralamışlar ve en son sıfıra gelindiğinde de "dilek tut" yazmışlar. Dilek tutma işleminden sonra da "Bunu okuduğun saat içerisinde 10 kişiye gönder. Yaparsan dileğin olacak, yapmazsan aksi gerçekleşecek" yazıyordu. Şimdi size soruyorum, ben ne yapayım? :) ... Demek hala böyle salak şeylere inananlar varmış. Kardeşimin arkadaşı bunu utanmadan 10 kişiye de göndermiş. Ben milletin böyle garip inançları olduğuna mı üzüleyim, yoksa kardeşimin böyle arkadaşları olduğuna mı?.. Geçen yıllarda bu tip yazılar elden ele de dolaşıyordu. Komşuya bir arkadaşından, içeriğini (yani ne amaçla gönderildiğini) tam olarak hatırlayamadığım bir yazı gelmişti. Yazılana göre bunu çoğaltıp on kişiye vermesi gerekiyormuş, yoksa çok kötü şeyler olabilirmiş. Bu kadın da çoğaltıp bize de bir tane vermiş. Annem de ne olduğunu bilmiyor ya okumak için almış kağıdı. Bu tip şeylere inanmasa da yazılanlar annemi tedirgin etmeye yetti. Yok çoğaltmayanların ailesi yıkılmış, kendileri de kanser olup ölmüş, yok çoğaltanlar da zengin olmuş falan filan... O zaman herkes çoğaltsın bu kağıdı. Herkes zengin ve mutlu olsun... Bu arada yetkililere de sesleniyorum. Kanser vakalarındaki artışın sebebi bu kağıt parçası olabilir. Lütfen araştırın... Gerçekten uçuk bir milletiz...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?