ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Dün gece Ceviz Kabuğu programında Hulki Cevizoğlu'nun konukları Akşam Gazetesi yazarı Serdar Turgut ve 2012: Marduk'la Randevu kitabının yazarı Burak Eldem'di. Programa telefonla da Engin Ardıç katıldı. Konu da tahmin edilebileceği gibi Güneş Sistemi'nin, var olduğu tahmin edilen, onuncu gezegeni Marduk veya Nibiru'ydu. İddiaya göre, gezegenimizden çok daha büyük olan bu gezegen, 3600 yılda bir Dünya'nın yörüngesinin yakınlarından geçiyormuş ve sahip olduğu çekim gücüyle (10 -20 yıl kadar bir süre) doğal afetlere, yıkımlara ve karışıklıklara sebep oluyormuş. Eski uygarlıkların takvimlerine göre bu 3600 yıllık sürenin artık sonlarına gelmişiz. Bir kaç yıla kadar gezegenin, güney yönünde belirmesi bekleniyormuş. Zaten iklim değişiklikleri de başlamış. Büyük devletlerin başındaki bazı önemli kişiler bu durumu biliyormuş ve karışıklığa sürüklenecek olan dünyada, kendi varlıklarını sürdürebilmek için şimdiden operasyonlar başlatmışlar... Konu gayet ilginç değil mi? Ceviz Kabuğu gibi ciddi bir programda da bu konu tartışıldığı için, insan ister istemez "acaba doğru olabilir mi?" diye düşünüyor... Ben şahsen programdan çok şeyler bekliyordum, fakat program çok sönük geçti ve bilinen şeyleri tekrarlamaktan öteye geçemedi. Daha çok dünyadaki iklim değişiklikleri, olası sonuçları ve Amerika'nın planları hakkında konuşmalar yapıldı. Burak Eldem de nedense çok sesiz kaldı... Belki biliyorsunuzdur, Burak Eldem'in 2012 adında bir weblogu da var. Konuyla ilgilenenler orayı takip edebilir. Siteden kitabın bir bölümünü de indirebilirsiniz. Unutmadan, bir de Marduk2012 adlı bir Yahoo Group da var. Orada da, bu konuya ilgi duyan birilerini bulabilirsiniz. Şu da var, Ceviz Kabuğu'nda bu konunun ele alınmasının sanırım asıl sebebi, bir haftadır Serdar Turgut'un Akşam Gazetesi'ndeki köşesinde yazdığı (belki sadece tahmin ama mutlaka okunması gereken) bir dizi yazıdır. Farklı düşünüyorsanız bile yazıları sırayla okuyun. Belki dünyamızda yaşanan olaylar hakkında değişik bazı fikirler edinebilirsiniz. İşte Serdar Turgut'un yazıları: İsrail bunu neden yaptı? - Gizlenen bilgide neler var - Büyük kaos beklentisi var - Hayatımın en önemli yazısı bu - Bana inanmıyorsanız işte gizli rapor...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?