ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Bugünkü gazetelerde, Adana Vali Yardımcısı'nın UFO gördüğünü anlatan haberler vardı. Madem yine UFO haberleri başladı, biz de bir kaç adres verelim bari. Bence Türkçe bilen biri için en iyi kaynak, adaşımın da başkanlığını yaptığı, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Derneği'nin websitesidir (nasıl isim ama). Burada yüzlerce sayfa yazı var. Oku oku bitmiyor. Aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Neye dayanarak yazdıklarını bilmiyorum ama UFO'ların yapılarını ve uzaylıların soyunu sopunu falan da anlatmışlar. Sonra, yabancı kaynak arıyorsanız, bir arama motorunda UFO kelimesini aratmanız yeterlidir. Ama arama yapmadan önce UFO Evidence sitesine gidip bir bakın. Çok temiz ve diğerlerinden daha profesyonel bir tasarımı var. Çoğu UFO sitesi gibi karanlık değil. Hem içeriği de gerçekten doyurucu. Avrupa sanatında UFO'lar başlıklı sayfayı mutlaka ziyaret edin. Geçen yüzyıllarda çizilen sanat eserlerindeki UFO benzeri şekiller resimlerle anlatılıyor. İlginç... Belki de o resimleri çizen adamlar hayal güçlerini kullanıp yarattılar o yuvarlak cisimleri. Ne yani, mesela 1000 yıl sonra, biri bizim zamanımıza ait canavarlı bir film CD'si bulsa ve seyretse, "anaaa bak demek eskiden canavarlar varmış" diyecek mi?... Bir de şu ekin çemberleri konusu var. Sirius UFO da konuya değinmiş. Ama CircleMakers adında bir site de var. Biz yaptık diyorlar. Üstüne bir de "Beginners Guide" veriyorlar. Sitede zaten yapılan yüzlerce şekilin fotoğrafı da mevcut... Yaz yaz bitmiyor. Bu Sirius UFO, "X" adında bir dergi de yayınlamaya başlamış. "Mars'ta yaşam var, NASA yine gerçekleri gizliyor" da derginin giriş yazısı olmuş. Dergideki diğer bir yazıda da, son aylarda güneş sisteminde keşfedilen gezegenimsi kütlenin, efsanevi Nibiru gezegeni olup olmadığı incelenmiş. Geçenlerde başka bir sitede ben de bu konuyla ilgili bir yazı görmüştüm. İlgilenenlerin oraya bakmasını tavsiye ederim. Ya da konuyu bir arama motrunda aratabilirler... Neyse, fazla uzatmayalım, bunlar aslında tehlikeli işler, fazla kurcalamamak gerek... Hem var olup olmadıklarına inansak ne olur, inanmasak ne olur. Bence bu konu daha uzun süre böyle karanlıkta kalır...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?