ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Geçen akşam StarTV'de yayınlanan Kırmızı Koltuk programında Doğu Perinçek vardı. Genelde bilinen olaylar üzerine konuşuldu. Programın en ilginç yanı, programda Perinçek'ten başka kimsenin olmamasıydı. Can Ataklı'nın koltuğunun üzerinde "kırmızı koltuğun sunucusu cezalı" yazılı bir kağıt asılı bulunuyordu. Bütün program ekrana yazılan soruları cevaplayan Perinçek'in konuşmasıyla sürdü. Soruları yazan da sanırım Can Ataklı'ydı. Adamların espiri anlayışı güzel ve kafaları çalışıyor. Altta kalmıyorlar...

Dünkü Star'ın manşeti de program gibi komikti: "çıplak ayakla da olsa Türkiye'yi dolaşacak". Neden böyle bir manşet atmışlar biliyor musunuz? Cem Uzan'a helikopterini kullanması için izin verilmiyormuş. Karayoluyla Türkiye'yi dolaşmak zorundaymış. Zavallım benim. Sakın çıplak ayak dolaşma. Ya bir şey batarsa, ya üşütürsen. Siz Cumhuriyet'in son kalesi değil misiniz? Size de bir şey olursa biz ne yaparız? Allah Cem'in ayaklarını korusun. Lazım olacak o ayaklar. En sonunda biri çıkacak, bu ülkenin iktidarını da muhalefetini de bir güzel falakaya yatıracak, ama bakalım biz o günleri görebilecek miyiz?..

Bu arada Star Gazetesi'ni jpeg ve pdf formatında bilgisayarımıza indirebiliyormuşuz. Ellerinde kağıt kalmamıştı ya sanırım o zaman düşünmüşler bunu...

Star Yayın Grubu'nun sitesi de coşmuş. Yazılı, sesli veya görüntülü mesaj mı istersiniz, hepsi var. Millet feci gaza gelmiş. Star çalışanları maaş ve faturalar konusunda sonuna kadar haklı ama halkın Türkiye'yi bunların kurtaracağını zannetmesi biraz saçma...

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?