ZIKZAK WEBLOG



WEBLOG

Zikzak, kişisel bir weblogdur. Okumakta olduğunuz sayfalarda, daha çok site sahibini ilgilendiren konularda yazılar ve linkler bulunmaktadır. Site geneli hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi ve isteklerinizi bir eposta aracılığıyla bildirebilirsiniz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ARŞİV . . LİNKLER . . EPOSTA . . .

Bir devlet hastanesi. Sadece bir tane diş muayenehanesi var. Ama nedense buraya 3 tane dişçi atanmış durumda. Bunlar da akıllılar ya, anlaşmışlar, günde sadece bir tanesi hastaneye geliyor, diğerleri kendi özel muayenehanelerinde çalışıyorlar. Yani haftada sadece 2 kere iş başı yaparak tam maaş alıyorlar. Hastalar da bu arada kuyrukta bekliyorlar, çünkü sadece bir muaynehane var ve bu da yetmiyor. Zaten dişçiler de bu kuyruğu bahane ederek hastalardan bazılarını daha çok zaman ayırabileceklerini söyleyerek kendi özel muaynehanelerine çağrıyorlar ve ekstradan para istiyorlar. Ne güzel değil mi? Gerçi bu bir odaya 3 dişçi atanması normal bir durum mu yoksa değil mi bilmiyorum ama bana işleyiş biçimi çok saçma geldi. Hele Türkiye'deki bütün devlet hastanelerinde bu durumun böyle olabileceğini düşününce maaş olarak boşa ödenen para mikarını hesaplayın hesaplayabiliyorsanız. Ya hastaneye adam gibi 3 muayenehane açsınlar yada bir odaya göre atama yapsınlar. Üç kişiyi atadılarsa bile bunlar hastanede olmaları gereken saatlerde kendi muayenehanelerinde olmasınlar.

Zaten aynı hastanede bundan dört sene önce de kardeşimin ameliyatını yapan doktor pansuman için bizi kendi muayenehanesine çağırmıştı. Biz de ne olduğunu bilmeden saf saf gitmiştik. Adam pansumanı yaptıktan sonra hem ameliyat için hem de pansuman için para istedi. Vermeyince de sinirlendi. Biz de mecburen pansuman için başka bir doktora gittik. Bu adamı başhekime şikayet edince de bunun bu hastaneye aynı şeyleri başka yerlerde de yaptığı için gönderildiğini ve benzer şikayetlerin sürekli geldiğini öğrendik. Üstüne üstlük aynı doktorun eşi de aynı suçtan bu hastaneye sürülmüş. Bu ne para hırsıdır anlamak mümkün değil.

0 yorum:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



« »


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

Linkler

Sitenizin ismini aşağıdaki bölümde görmek istiyorsanız, Zikzak'a kalıcı bir link vermeniz ve bunu bir e-posta ile bana bildirmeniz gerekmektedir...

aicis
altiustutasarim
aslicin
bebelog
benhayattayken
blogkardesligi
bloglaralemi
deeperandfaster
ekonomiturk
ellibir
esinperisi
fikirbaz
findikkabugu
geriden
golgelimavi
izlenimler
keditasmasi
limk
mada
mentaldisorder
n
naylondefter
notdefteri
ozgekilicoglu
sosyalmekan
stadyum
sulusepken
taheny
thezgi
turkce

diğer linkler

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

İletişim

E-posta göndermek için aşağıdaki formu veya zikzakweblog@yahoo.com adresini kullanabilirsiniz...

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BAŞA DÖN . . .

This page is powered by Blogger. Isn't yours?